Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Ronaldo med ny rekord: Det har ingen gjort før!

Cristiano Ronaldo har slået endnu en rekord i en kamp for det portugisiske landshold.

Portugal har fået en god start på Nations League, hvor de i de to første gruppekampe har hentet to sejre de seneste dage.

I den først kamp spillede de på hjemmebane mod Kroatien, og her blev det til en sejr på 2-1. Cristiano Ronaldo var med fra start, og han scorede målet til 2-0 for Portugal.

I den anden kamp spillede de hjemme mod Skotland søndag aften, og her kom Ronaldo på banen fra anden halvlegs start, hvor de var bagud med 1-0, og med få minutter tilbage blev han matchvinder, da han scorede til 2-1.

Den portugisiske stjerne har slået en del rekorder gennem hans lange karriere, og nu har han slået en mere. Han har nemlig scoret mod hele 48 forskellige nationer for på landsholdet, og det er der ingen spiller i verden, der har gjort før ham.