Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Real Madrid lader storklubber svede - står i en stærk position om kæmpetalent

Den spanske storklub vil ikke lade sig lokke til at betale overpris.

Leny Yoro er en meget eftertragtet spiller, hvor klubber som Liverpool, Manchester United og PSG er meldt interesserede, men Yoros foretrukne destination er Real Madrid, og det udnytter de forsvarende Champions League-vindere. 

Det er vurderingen fra Rudy Galetti, der blandt andet skriver for Sportsitalia. 

Blot 18-årige Leny Yoro har fået sit store gennembrud i sidste sæson, og det har fået flere af Europas største klubber til at vende blikket mod ham. 

Den store interesse håber Yoros nuværende klub, Lille, at nyde godt af, da det kan være med til at hæve prisen. 

Den leg vil Real Madrid dog ikke være med på, og da flere medier fortæller at Leny Yoro drømmer om at spille for de spanske mestre, så står de med gode kort på hånden. 

Leny Yoro har nemlig kun kontrakt med Lille indtil sommeren næste år, hvilket betyder, at den franske klub risikere, at de må lade ham gå gratis om et år, hvis ikke de bliver enige med en anden klub om et salg denne sommer eller til januar. 

Liverpool, Manchester United og PSG er alle sat i venteposition, da meget afhænger af, hvor midterforsvareren gerne vil spille efter sommerferien. 

18-årige Leny Yoro spillede 32 ud af 34 Ligue 1-kampe for Lille i sidste sæson, og derudover er han allerede en del af Frankrigs U21-landshold.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER