Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Raser over Tottenham: Truer med retssag

I Shakhtar Donetsk er man nu ude med nogle grove beskyldninger mod Spurs, som man mener, drager fordel af krigen.

Adskillige topspillere har fået deres karriere alvorligt påvirket af krigen i Ukraine. Det gælder blandt andet den tidligere Shakhtar Donetsk-spiller Manor Solomon, der i dag spiller i Tottenham.

Da krigen brød ud, besluttede FIFA, at alle ikke-ukrainske spillere ville få ret til at afbryde deres kontrakter i ligaen. I den forbindelse valgte Manor Solomon at tage på en lejeaftale til Fulham i Premier League. Da den var færdig, snuppede Tottenham ham så, selvom han teknisk set stadig kunne have været på kontrakt i Shakhtar.

Og det var et beskidt træk. Det mener Shakhtar-præsident Serhiy Palkin:

"Jeg har det rigtig skidt med Tottenham! Jeg kan slet ikke forstå, at en så stor klub med så stor en historie kan opføre sig på den måde. Fra min stol, er det ikke nogen acceptabel opførsel. De har draget fordel af en krig, og det er bare ikke i orden. Havde det været en mindre engelsk klub uden penge, havde jeg måske haft forståelse for det, men det her?" lyder det fra Serhiy Palkin.

Man vil nu afvente resultatet af en sag med Lyon, og så vil man tage stilling til, om man også vil sende Tottenham en tur i retten.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER