Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Randers henter tidligere FC Midtjylland-spiller

Randers har forstærket holdet med en tidligere FC Midtjylland-spiller frem mod den kommende sæson.

I januars transfervindue sendte FC Midtjylland Nikolas Dyhr til St. Louis City i den amerikanske MLS, men det endte med at blive et kort ophold for ham.

Den 23-årige back nåede kun at spille fem kampe for den amerikanske klub, og allerede nu vender han tilbage til Superligaen, hvor han fremover skal spille for Randers.

Dyhr har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i Randers de kommende fire sæsoner, og klubbens sportsdirektør Søren Pedersen er meget glad for tilgangen af den nye venstre back.

- Vi har i længere tid været på jagt efter en permanent løsning på venstre back med en venstrebenet venstre back. Og her fik vi muligheden med Nikolas Dyhr, som har rigtig meget erfaring fra den danske Superliga, og som har spillet mange kampe i en tidlig alder.

- Både han og vi har en ambition om at få kickstartet hans karriere igen, så han på sigt kan blive solgt til en endnu større adresse, ligesom vi tidligere har gjort det med spillere som eksempelvis André Rømer og Mathias Greve, siger Søren Pedersen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER