Lucas Johansen

Premier League-legende roser Rasmus Højlunds præstation

Efter at være kommet bagud 0-1 i første halvleg mod Brentford leverede Manchester United et comeback i anden halvleg, som sikrede dem sejren.

Brentfords Ethan Pinnock åbnede ballet lige inden pausen. Garnacho indledte Uniteds comeback i starten af anden halvleg, og Rasmus Højlund fulgte op med sejrsmålet i det 62. minut.

Den tidligere Premier League-angriber Alan Shearer fremhæver Uniteds angrebstrios præstationer, men er især imponeret over den danske angriber.

Ifølge United In Focus roser Shearer Højlunds arbejdsindsats i kampen og hans evne til at hjælpe de andre angribere med at få plads.

”Det positive i dag var uden tvivl de tre forreste i Garnacho, Rashford og Højlund,” begynder Alan Shearer.

”Jeg synes, at de mere end spillede deres rolle og var en konstant trussel i store dele af kampen. De arbejdede godt sammen og fik skudt på mål. Jeg synes, at Højlund var virkelig imponerende. Mange gange måtte han gøre det beskidte arbejde og holde forsvarsspillerne væk. Det gav de to andre mulighed for at spille en mere fremadrettet rolle.”

Ifølge Alan Shearer er lørdagens niveau, det niveau, Højlund skal ramme hver uge.

”Det vil gøre underværker for hans selvtillid, hans første mål i Premier League-sæsonen, men det skal ske regelmæssigt nu.”