Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Lucas Johansen

Piers Morgan: Ronaldo ville score 25+ mål i Arsenal

I weekenden tabte Arsenal 0-2 til Aston Villa og genvandt derfor ikke førstepladsen fra Manchester City.

I lang tid lignede det, at det ville blive til pointfordeling mellem Arsenal og Aston Villa, men to sene scoringer i det 84. og 87. minut sikrede Aston Villa tre point. 

Den engelske TV-personlighed Piers Morgan var ikke tilfreds med Arsenals præstation i weekenden og gav skylden på fraværet af en topangriber i truppen. 

”Arsenals mangel på en ordentlig angriber er kommet tilbage for at hjemsøge os. Så mange chancer i første halvleg, men ingen blev udnyttet. Hvis Watkins havde spillet for os, havde vi vundet 3-0,” skrev Piers Morgan blandt andet på mediet X.

Senere svarede Morgan på en kommentar fra en anden bruger, der skrev, at han skulle spørge sin ven Ronaldo om hjælp. 

”Jeg tror, Cristiano ville score 25+ mål om sæsonen på vores hold med den service, han ville få. Artetas afvisning af at prioritere en topangriber er hans eneste store blinde punkt,” svarede Piers Morgan på X. 

Arsenal er nu to point efter Manchester City i Premier League og deler andenpladsen med Liverpool med seks kampe tilbage. 

Piers Morgan stod bag det kontroversielle interview med Cristiano Ronaldo i 2022, hvor portugiseren rettede skarp kritik af Manchester Uniteds ejere og Erik ten Hag.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER