Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Europa: EM
FT
1 - 2
(1 - 1)
Holland
England
X. Simons (7)
H. Kane (18), O. Watkins (90)
Klaus Johansen

Phil Foden, vores egen dreng fra Stockport

Vi har kigget lidt nærmere på hvordan fansene ser på kampen:

Fan-reaktioner: Holland

“Hvordan Ryan Gravenberch ikke spillede et eneste sekund i dette EM er ubegribeligt! Koeman er en absolut kujon!! Forestil dig at sætte Brobbey ind med få sekunder tilbage, Frimpong burde også have spillet mere. Hvad kunne det have været, hvis Holland havde en ordentlig træner...”

“Holland burde skifte til en firemandsbagkæde, deres midtbane bliver oversvømmet, wingbacks ved ikke, hvem de skal følge, og deres kantspillere kommer ikke hurtigt nok tilbage, hvilket skaber en masse forvirring. Få Bergwijn ind og fjern en af de defensive midtbanespillere”

“Ronald Koeman har selv bedt om problemer, ved at Memphis ikke får spilminutter. I øvrigt skulle man aldrig skifte Malen ud, for han skaber trusler”

Fan-reaktioner: England

“Nøglen til Englands sejr ligger hos Palmer og Watkins. Med kun 10 minutter på banen leverede Palmer en assist, og Watkins scorede, hvilket sikrede Englands plads i 2024-finalen mod Spanien næste søndag. En fantastisk sejr!”

“Det er derfor, Watkins skal spille foran Kane. Han løber bag forsvaret og strækker det. Hvis det var Kane, ville han stå 25 yards fra målet, så Palmer ikke ville kunne aflevere den bold”

“Det bedste, jeg har set os spille i dette EM! Phil Foden, vores egen dreng fra Stockport, var meget uheldig i aften. Det kunne have været 4-1. Nu kommer det virkelig an på, hvem der vil det mest. Uanset hvad, drenge, så er jeg og mine stolte af jer. To EM-finaler i træk, det kommer hjem!”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER