Niels Sønderby

Pep Guardiola roser Højlund

Manchester City-træneren roser den danske Manchester United-angriber.

Søndag eftermiddag var der Manchester derby mellem de 2 storklubber, hvor Manchester City tog imod Manchester United på Etihad Stadium. Her var det hjemmeholdet, som trak sig sejrrigt ud af opgøret med en 3-1 sejr efter at være kommet bagud efter blot 8 minutter. 

Mediet ‘Sports skeeda’ beretter om, at Manchester Citys træner Pep Guardiola havde roser til to United spillere efter kampen. Det var dog ikke nogen som var med på banen. Guardiola roste forsvarsspilleren Lisandro Martinez og danske Rasmus Højlund.  

Han insisterede på, at det er svært for et hold at klare sig godt uden to af sine bedste spillere. “En angriber i sin bedste form, som scorer mål, er skadet i dag. En central forsvarsspiller, Lisandro er en topklasse spiller og han er også skadet og så er det ikke let.”

Noget som Guardiola kan have ret i, idet man også har set hvilken effekt Manchester Citys egen stjernespiller Kevin De Bruyne har haft siden han kom tilbage fra en langvarig skade. Det er dog ikke meget trøst for Manchester United, som indtager sjettepladsen i Premier League. 

Lisandro Martinez har misset 22 kampe denne sæson grundet 2 skader og blev senest skadet med sit knæ, som har holdt ham ude siden februar. Danske Højlund er ude med en muskelskade, men er forhåbentligt ventet tilbage på banen en af de kommende kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER