Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Michael Ehrhorn

Overraskende skifte: Snupper vidundertalent for næsen af Chelsea

Wolverhampton har vundet en overraskende transfer-sejr over Chelsea i jagten på et helt særligt talent.

I en overraskende u-vending har Wolves sikret sig en underskrift fra Pedro Lima, en brasiliansk U17-landsholdsspiller, fra Sport Recife. Dette sker til stor ærgrelse for Chelsea, som ellers var tæt på at lande den talentfulde højreback.

Sport Recife bekræftede aftalen med Wolves i en pressemeddelelse, hvor klubben offentliggjorde salget af Lima til den engelske klub. Den 17-årige forsvarsspiller havde ellers set ud til at skifte til Chelsea, men Wolves formåede at kapre transferen i sidste øjeblik.

Pedro Lima har landet en femårig kontrakt med Wolves og har i 2024 allerede spillet 30 kampe for Recife på tværs af alle turneringer, herunder otte optrædener i Brasiliens næstbedste række.

Sport Recife skriver: "Sport Club do Recife annoncerer, at klubben har indgået en bindende aftale om at overføre de økonomiske og federative rettigheder til atleten Pedro Lima til Wolverhampton Wanderers fra England. Aftalen er underlagt de sædvanlige betingelser, herunder at atleten består de medicinske undersøgelser udført af den engelske klub. Præsident Yuri Romao og fodboldledelseskomiteen vil uddybe aftalen i en erklæring, når alle formelle procedurer er afsluttet."

Pedro Lima fylder 18 år den 1. juli, hvilket betyder, at intet vil hindre hans flytning fra Sydamerika til Europa, når transfervinduet åbner. Hos Wolves vil Lima blive en del af en trup, der allerede har syv portugisisktalende spillere, herunder den erfarne højreback Nelson Semedo samt brasilianerne Matheus Cunha og Joao Gomes.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER