Rasmus Arvad Christensen

Overraskende: Arsenal vil hente stort Chelsea-flop

Arsenal skulle angiveligt være interesseret i at hente Chelseas offensivspiller Mykhaylo Mudryk.

Den ukrainske kantspiller Mykhaylo Mudryk skiftede i januar-transfervinduet 2023 til engelske Chelsea, efter at have imponeret stort for sin ukrainske klub Shakhtar Donetsk.

Mudryk nåede at spille 44 kampe for den ukrainske klub, hvor han leverede 12 scoringer samt 17 oplæg.

Offensivspilleren har dog foreløbigt ikke formået at imponere i samme grad for sin engelske klub Chelsea, og har i 43 kampe for klubben blot leveret fire scoringer og fem oplæg. Mudryk har derudover haft svært ved at slå sig fast som fast mand i Chelsea-startopstillingen.

Derfor skulle London-klubben ifølge det spanske medie Fichajes overveje at skille sig af med ukraineren allerede i sommerens transfervindue. Mediet melder, at en lejeaftale ser ud til at være mest sandsynligt, men Chelsea skulle efter sigende ikke have udelukket at sælge Mudryk permanent. 

Mediet skriver derudover, at Premier League-rivalerne fra Arsenal skulle være meget interesseret i at skrive kontrakt med Mudryk, og skulle angiveligt være blandt de førende kandidater til at hente Chelsea-spilleren. 

Mudryk bliver derudover også sat i forbindelse med den italienske storklub Juventus, som også meldes interesseret i den 23-årige ukrainer.

Mykhaylo Mudryk har kontrakt med Chelsea frem til sommeren 2031.  
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER