Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mohammed Sayegh

Opereret Bayern-stjerne kæmper for at blive klar til den nye sæson

Leroy Sané har nu gang i en kamp mod tiden for at blive klar til den nye sæson efter operation.

Leroy Sané kunne ikke hjælpe Tyskland til EM-triumf og formåede aldrig at komme i omdrejninger ved slutrunden, hvor hans bedste kamp på papiret kom mod Danmark med en rating på 6,86 - den højeste af de fem kampe, han deltog i.

Nu har han sommerferie og kan begynde at lade batterierne op til en ny, lang sæson i Bayern München - men sommerferien bliver ikke helt så normal som typisk. Han er nemlig blevet opereret i lysken og den tyske storklub rapporterer, at Sané havde bøvlet med skaden siden slutningen af sidste sæson.

- Efter at Tyskland blev elimineret ved EM, gennemgik Sané en minimal operation i lysken i München denne mandag. Bayern-spilleren havde døjet med smerter siden slutningen af sidste sæson. Efter den succesfulde operation tilknytter han sig holdets pre-season i slutningen af juli, skriver Bayern München.

Bayern München indleder Bundesligaen den 23. august, så alt efter hvor han står til pre-season start i forhold til sin operation, er der endnu ingen garanti for, at han står klar når første ligakamp afvikles.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER