Rasmus Arvad Christensen

Onsdagens internationale rygter

Zinédine Zidane bliver nu sat i forbindelse med en Premier League-storklub, mens Bayern München vil hente en stor Liverpool-stjerne. Læs om det og meget mere i dagens internationale rygter.

Som en del af en aftale om at skrive kontrakt med den franske superstjerne Kylian Mbappé, har Real Madrid accepteret også at skrive kontrakt med franskmandens yngre bror, Ethan Mbappé, som også spiller i Paris Saint-Germain. (OK Diario)

Den tidligere succesrige Real Madrid-træner Zinédine Zidane står øverst på Sir Jim Ratcliffes liste over kandidater til at erstatte Manchester Uniteds hollandske cheftræner, Erik ten Hag. (Foot Mercato)

Bayern München er interesseret i Brightons cheftræner, Roberto de Zerbi, mens Bayer Leverkusen-træner, Xabi Alonso, og den tidligere Bayern München-træner Hansi Flick skulle være andre kandidater til cheftrænerposten i den tyske storklub. (Sky Sports Germany)

FC Barcelona overvejer at afgive et tilbud til den tidligere Manchester United-målmand David de Gea, der i øjeblikket er klubløs. (Mundo Deportivo)

FC Barcelona er interesseret i at erstatte klubbens cheftræner, Xavi, der forlader klubben efter denne sæson, med Inter-cheftræner, Simone Inzaghi. (Mundo Deportivo)

Bayern München har anset Liverpools skotske venstreback, Andy Robertson, som klubbens vigtigste transfermål, da Bayern München planlægger, hvordan de skal erstatte klubbens canadiske venstreback, Alphonso Davies, der nærmer sig et skifte til Real Madrid. (Daily Mail)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER