Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Niklas Gerster

Onsdagens internationale rygter

Stor aktivitet i Bayern München, som lurer på United-stjerne, og derudover vil flere spillere beholde Tuchel. Derudover pønser storklubber på at indløse klausul på Leverkusen-profil. Her følger onsdagens internationale rygter.

Bayern München kigger på muligheden for at gå efter Manchester Uniteds 29-årige portugisiske midtbanekreatør Bruno Fernandes, og har god tro på, at det kan lykkes som følge af den store uro, der er i og omkring Old Trafford. (Independent)

Flere af Bayern München topspillere ønsker, at beslutningen omkring, at Thomas Tuchel ikke skal fortsætte som cheftræner i klubben, laves om. Det skulle bl.a. være angrebsstjernen Harry Kane, som gerne ser Tuchel fortsætte bag trænerroret i den tyske storklub. (Abendzeitung)

Bayer Leverkusens offensivt stærke 23-årige højreback Jeremie Frimpong kan meget vel forlade de nykronede tyske mestre til sommer. Hollænderen har en frikøbsklausul på knap 304 millioner kroner, og både Real Madrid, Arsenal og Manchester City skulle pønse på at indløse den. (Bild) 

Napoli har tilbudt den 54-årige italiener Antonio Conte et kontakttilbud, der vil indbringe ham omkring 48 millioner kroner årligt, hvis han bliver cheftræner for napolitanerne. AC Milan skulle desuden have nedtonet deres interesse i ham. (Sport Italia via Football Italia)

AC Milan er på jagt efter en ny højreback, og den 25-årige brasilianer Emerson fra Tottenham er højt på deres ønskeseddel. (Fabrizio Romano)

Juventus ønsker at tage afsked med deres nuværende cheftræner Massimiliano Allegri, når sæsonen slutter. (Rudy Galetti)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER