Rasmus Arvad Christensen

Onsdagens engelske rygter

Manchester United har fundet endnu en kandidat, der kan erstatte Erik ten Hag som United-træner, mens Arsenal er på jagt efter en ny topangriber. Læs om det og meget mere i dagens engelske rygter.

Arsenal er bekymret over klubbens brasilianske angriber Gabriel Jesus’ skadeshistorik, og er derfor på udkig efter en ny angriber. Brentfords Ivan Toney, Napolis Victor Osimhen, Bolognas Joshua Zirkzee og Sporting Lissabons Victor Gyökeres er blandt de mulige kandidater. (Daily Mail)

Arsenal er også interesseret i den 17-årige forsvarsspiller fra Ajax, Jorrel Hato, men den hollandske klub håber på at binde Hato til en ny kontrakt. (Evening Standard)

Brighton-træner Roberto de Zerbi anses som værende en potentiel kandidat til at erstatte Erik ten Hag som United-træner. (MEN)

Vincent Kompanys job som Burnley-træner er ikke i fare, på trods af, at hans hold i øjeblikket ser ud til at rykke ned i Championship efter blot en enkelt sæson i Premier League. (The Athletic)

Newcastle og Tottenham er interesserede i Eintracht Frankfurts 25-årige egyptiske angriber, Omar Marmoush, der har scoret ti mål i 18 Bundesliga-kampe i denne sæson. (Bild via Shields Gazette)

Liverpool er interesseret i at skrive kontrakt med Portos argentinske midtbanespiller, Alan Varela. (Mirror)

Liverpools egyptiske stjernespiller, Mohamed Salah, og Manchester Citys belgiske stjernespiller, Kevin de Bruyne, er de vigtigste transfermål for de saudiarabiske klubber i det kommende transfervindue. (90min)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER