Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Onsdagens engelske rygter

Casemiro siger farvel til Man U. West Ham henter brasilianer. Adarabioyo til Newcastle. Her kommer onsdagens engelske rygter.

En række Saudi Pro League-klubber, herunder Al Nassr, Al Ahli og Al Qasidiya, er ivrige efter at hente Casemiro fra Manchester United til sommer. (Goal)

West Ham har lavet en aftale på 15 millioner pund med Flamengo om at hente den 28-årige brasilianske forsvarsspiller Fabricio Bruno. (Guardian)

Aston Villa og Crystal Palace kigger på Gents 22-årige engelske forsvarsspiller Archie Brown. (Mirror)

Newcastle presser på for et svar om en potentiel aftale for den engelske forsvarsspiller Tosin Adarabioyo - den 26-årige er indstillet på at forlade Fulham til sommer, når hans kontrakt udløber. (Talksport)

Liverpool har vurderet den 22-årige hollandske forsvarsspiller Sepp van den Berg til en værdi på 20 millioner pund - han tiltrækker sig interesse fra Brentford, Southampton og Wolfsburg efter et vellykket lejeophold hos Mainz. (Athletic)

Tottenham vil muligvis sælge den 23-årige engelske højreback Djed Spence og den spanske kantspiller Bryan Gil til sommer. (Football Insider)

Southampton kigger på Sunderlands 23-årige engelske kantspiller Jack Clarke. (Telegraph)

Arsenal og manager Mikel Arteta er i fremskredne forhandlinger om en ny langtidskontrakt i klubben. (Football Insider)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER