Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Onsdagens engelske rygter

Pochettino til Man U eller Bayern. Tuchel tilbage til Chelsea. Ederson til Saudi Arabien. Her får du onsdagens engelske rygter.

Mauricio Pochettino er på radaren hos Manchester United og Bayern München efter at have forladt Chelsea. (Standard)

Stuttgart-manager Sebastian Hoeness og Ipswich Town-chef Kieran McKenna er blevet kigget på af Chelsea som emner til at erstatte Pochettino. (Teamtalk)

Girona-boss Michel og Leicester City-manager Enzo Maresca er sandsynligvis også blandt de navne, som Chelsea overvejer. (Telegraph)

Den tidligere manager, Thomas Tuchel, har haft "løse samtaler" med Chelsea om at vende tilbage til klubben som fyrede ham i 2022. (Florian Plettenberg)

Manchester City er åbne for bud på den brasilianske målmand Ederson som tiltrækker sig interesse fra Saudi-Arabien. (Fabrizio Romano)

Manchester United undersøger muligheden for at købe Crystal Palaces engelske forsvarsspiller Marc Guehi, hvis det ikke lykkes dem at indgå en aftale med Everton om den 21-årige midterforsvarer Jarrad Branthwaite. (Mail)

Everton har sat en minimumspris på 80 millioner pund på Branthwaite, som også har tiltrukket sig interesse fra Newcastle og Tottenham. (i Sport)

Manchester United er i stand til at bruge store penge i sommerens transfervindue, da store tab i de seneste år nu falder ud af deres beregninger for rentabilitet og bæredygtighedsregler (PSR). (Football Insider)

Tottenham overvejer et bud på Bournemouths 26-årige engelske angriber Dominic Solanke. (Talksport)

Den kommende Liverpool-manager Arne Slot har placeret Benficas midtbanespiller Orkun Kokcu øverst på sin ønskeliste. (Givemesport)

Tottenham har spurgt Chelsea om ​​Trevoh Chalobah, mens de forbereder sig på at lancere et bud på den engelske midtbanespiller Conor Gallagher. (HITC)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER