Niklas Gerster

Onsdagens engelske rygter

Tottenham kan blive nødt til at sælge back, Arsenal vil øge bredden på midtbanen, og så er et nyt uventet manageremne dukket op i Manchester United. Her er onsdagens engelske rygter.

Chelsea skal muligvis sælge ud af deres mest profilerede spillere til sommer for at opretholde en bæredygtig økonomi. Den skadesplagede men dygtige højreback Reece James kunne være en af disse spillere, men den 24-årige englænder vil dog gerne blive på Stamford Bridge. (HITC)

Arsenal har henvendt sig til Bayern München omkring muligheden for at købe deres alsidige 29-årige tyske defensivspiller Joshua Kimmich, men har fået meddelt, at Kimmichs fremtid ikke bliver diskuteret før til sommer. (Football Transfers)

Arsenal skulle desuden være i førerposition i forhold til at hente Real Sociedads 25-årige spanske midtbanespiller Martin Zubimendi, som dog også har været linket til Bayern München. (Caught Offside)

Manchester United skal jagte forstærkninger til det centrale forsvar til sommer, og her har de flere kandidater i spil. 21-årige engelske Jarrad Branthwaite fra Everton har længe været et emne, men de er også interesserede i Boca Juniors’ 18-årige argentinske talent Aaron Anselmino samt den 19-årige senegaleser Mikayil Faye fra FC Barcelonas ungdomshold Barcelona B. (Mail)

Manchester Uniteds uforløste kantspiller Jadon Sancho som er udlejet til Borussia Dortmund, kan potentielt få en uventet ny chance for at bevise sit værd på Old Trafford. Det kan ske, hvis United ansætter Jason Wilcroix fra Southampton som fodbolddirektør, da han tidligere har arbejdet med Sancho i Manchester Citys ungdomsrækker. (Manchester Evening News)

Manchester United skulle derudover kigge på nyt uventet manageremne hos Ipswich, da de har et godt øje til deres nordirske manager Kieren McKenna, som desuden har kendskab til klubben som følge af hans rolle som assistentræner under både Jose Mourinho og Ole Gunnar Solskjær. (Football Insider)

Tottenham kan blive nødsagede til at sælge deres 25-årige brasilianske back Emerson Royal for at sikre sig bedre indkøbsmuligheder i sommerens transfervindue. (Football Insider)

Der er stor efterspørgsel på Leeds Uniteds 18-årige højreback Archie Gray, da en række Premier League-klubber samt Bayern München og Real Madrid kigger på den engelske U21-landsholdsspiller, som også kan spille på midtbanen. (HITC)

Birmingham er i førerposition foran en række andre Championship-klubber til at hente den skotske forsvarsspiller Darryl Carrick fra Queens Parks. (Team Talk)
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER