Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
3 - 3
(0 - 2)
FC Midtjylland
Silkeborg
O. Jensen (26), F. Gluda Djú (46), O. Brynhildsen (48), D. Simsir (52)
T. Adamsen (13), C. McCowatt (82)
Michael Ehrhorn

Officielt: Dansk mester forlader FC Midtjylland

Armin Gigovic skal ikke længere spille for FC Midtjylland, men han ved endnu ikke, hvad fremtiden bringer.

Pressemeddelelse fra FC Midtjylland:

Armin Gigovic kom til FC Midtjylland på en lejeaftale i vinteren 2023. Sidenhen blev denne forlænget med et år i sommer, og nu – efter 53 kampe og et dansk mesterskab – er det ved at være slut.

Selvom den bosnisk-svenske midtbanemand endnu ikke har fremtiden på plads, er planen, at Gigovic skal ud at prøve sig af andetsteds, hvorfor søndagens kamp også bød på afskedshyldest og blomster på MCH Arena før kickoff.

– Det er svært at sætte ord på den her afslutning. Det var en kamp, hvor vi ikke startede særligt godt, men i 2. halvleg skiftede det fuldstændigt. AGF ender med at vinde over Brøndby, og vi bliver mestre. Vores fokus var på at vinde vores egen kamp, det gjorde vi ikke, men alligevel var det nok.

– Atmosfæren rundt om den her kamp… Det var helt vildt, og man kunne virkelig se, at vi kæmpede for titlen, lød det fra Gigovic efter slutfløjt.

Det har været nogle vilde halvandet år for Armin Gigovic i FC Midtjylland. Det hele startede med en europæisk debut og et flot 1-1-resultat mod Sporting CP i Europa League knockout-playoffrunden på Estádio José Alvalade i Lissabon.

Senere i selvsamme sæson en misset top 6 i 3F Superliga, en efterfølgende turnaround som sikrede europæisk fodbold i 23/24 efter sejr over Viborg i playoffrunden, og nu et år senere krones en flot sæson med det danske mesterskab.

– Det betyder meget for mig at slutte sådan her. Det var den finest mulige afslutning at kunne slutte på toppen med titlen. I dag er jeg bare glad, siger Armin Gigovic, som naturligvis ærgrede sig over ikke at komme på banen i guldkampen, men det overskyggede ikke lykkerusen over holdets triumf.

– Det har været en fornøjelse. Der har været både ups and downs for holdet og jeg. Men alt lige fra holdkammerater og trænere til personale og fans har været fantastiske. Der er så mange gode ting ved den her klub, og jeg er glad for min tid her.

Hvad fremtiden bringer nu, ved Armin Gigovic endnu ikke.

– Min fremtid er forhåbentlig stor, men hvor det bliver, ved jeg ikke. Så længe det er et sted, hvor jeg kan fortsætte med at udvikle mig og vise mig frem som spiller, vil det være top. Jeg tror og håber på, at der venter noget godt.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER