Torsten Brix

Italiens næste landshold

Indkast.dk fortsætter med at kigge nærmere forskellige landshold. Denne gang er det Støvlelandet, der står for skud.

Salvatore Sirigu:
For en måned siden fik Sirigu debut på A-landholdet, da Buffon var skadet, men han kan meget vel ende med at blive fremtidens førstevalg i målet for nationen med de stolte målmandstraditioner. Målmanden har lige forlænget med Palermo efter han har haft et par succesfyldte låneophold hos Cremonese og Ancona.


Leonardo Bonucci:
Efter en meget succesfyldt periode hos Bari blev den 23-årige forsvarsspiller i sommerens transfervindue hentet til det omrustende Torino-mandskab Juventus. Her skal han være makker i det centrale forsvar med Giorgio Chiellini, som også kan ende med at makkerparret på det italienske landshold.


Luca Antonini:
Endnu en forsvarsspiller, der er uddannet hos AC Milan, men den 23-årige nyslående landsholdsspiller spiller nu for Parma.


Lorenzo De Silvestri:
Den angrebslystne højreback kan meget vel ende med at få en glorværdig karriere på det italienske landshold. De Silvestri har – selvom han kun er 22 år – spillet masser af kampe for Fiorentina og Lazio.


Giuseppe Rossi:
Nicki Billes konkurrent i Villarreal er faktisk kun 23 år, selvom hans navn har været kendt i flere sæsoner, hvilket ikke mindst skyldes at angriberen har klubber som Manchester United, Parma og Newcastle på CV'et. Så det venter noget af en opgave for Nicki Bille i Villarreal og lidt pudsigt er det faktisk også, at Rossi er én af de få italienske spillere, der ikke spiller i hjemlandet.


Marco Balotelli:
“Problembarnet fra Manchester City” er født af ghanesiske forældre nær Palermo. Inden skiftet til det nyrige Manchester-hold formåede angriberen at lave 20 mål for Inter i 59 kampe, men hans disciplinære problemer blev for store. Fremtiden må vise om City og italienske Roberto Mancini kan styre Balotelli. Sker det har Italien en 20-årig angriber med mål i støvlerne.


Indkast.dk har forsøgt at kigge på hvordan forskellige landshold vil se ud i fremtiden. Se de andre landshold herunder:

Belgiens næste landshold - her
Englands næste landshold - her
Frankrig næste landshold - her

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER