Mathias Beldringe

Premier League klubber kæmper om nordirsk teenage-sensation

Fremadstormende på banen og allerede på radaren hos nogle af Premier Leagues største klubber – den nordirske teenage-sensation Aodhan Doherty har sat transfermarkedet i kog.

Aodhan Doherty har gjort sig bemærket med imponerende præstationer for Linfield i Nordirlands Premiership og på Nordirlands U17-landshold. Med tre førsteholdskampe for Linfield og en plads på bænken i de seneste to Premiership-kampe, er Doherty ved at etablere sig som en spændende talentfuld spiller.

West Ham, Everton og Brighton er blot nogle få af de topklubber, der jagter den 17-årige venstrebenede kantspiller, og ifølge kilder fra Football Insider er kapløbet om hans signatur intensiveret.

West Ham ser ud til at være favoritten til at lande Dohertys underskrift, idet de allerede har haft angriberen til prøve i England tidligere på året. Dog er rivaliserende Premier League-klubber, inklusive Everton og Brighton, også på stilk og klar til at kaste sig ind i kampen om det unge fodboldtalent.

Den 17-årige Doherty satte pen til papir på en fuldtidsprofessionel kontrakt med Linfield i september, og hans forpligtelse strækker sig til slutningen af sæsonen 2025-26. Både klub og spiller har erkendt interesse fra andre irske klubber, men nu kan Doherty være på vej mod et skifte til England for at forfølge en professionel karriere.