Michael Ehrhorn

Dansk profil afslører batalje med cheftræner

Mikkel Duelund røg ud i kulden i FC Midtjylland, da Jess Thorup kom ind, og nu afslører Duelund selv en batalje med cheftræneren.

Det kan være godt at skifte træner, men det kan også være risikabelt. Særligt hvis man er spiller, for så skal man pludselig til at bevise sig bunden igen, og hvad nu hvis det ikke går med den nye?

Det var realiteterne for Mikkel Duelund i FC Midtjylland, det fortæller han i TV3 Sport-programmet Offside, hvor han senest var gæst.

Duelund havde haft et fantastisk forhold til Glen Riddersholm i FCM-tiden, men da han kom ud, og Thorup kom ind, gik tingene skævt. Her havde han nemlig svært ved at spille sig ind i varmen hos sin nye chef.

Efter nogle dårlige træninger og en dårlig kamp, blev Mikkel Duelund sat af til en kamp på Cypern, og meldingen fra Jess Thorup var, at han skulle tænke over tingene, og så kunne de tage en snak efter Cypern. Så lang tid ventede Duelund dog ikke:

Så satte jeg mig ud i min bil og kørte hjemad mod Aarhus, men jeg havde allerede tænkt over, hvad det var, så jeg drejede lige af ved tankstationen og formulerede en besked til Jess. Uden at gå for meget i detaljer så var den ikke så velformuleret. Jeg kan huske, at jeg sendte den og viste den til min far, og han var sikker på, at jeg skulle finde et andet sted at spille fodbold," siger Mikkel Duelund i Offside.

Live - Sportsnyheder