Michael Ehrhorn

Tirsdagens engelske rygter

Vi kigger nærmere på de seneste rygter fra den engelske transfer-scene.

Den tidligere Manchester United-målmand David De Gea er åben i forhold til at skifte til Newcastle United. Klubben har rettet blikket mod den frie målmand, da Nick Pope er blevet ramt af en skade. (Telegraph)

Aaron Ramsdale er også i spil til at blive ny målmand i Newcastle, men her er det sværere at møde de økonomiske krav, The Gunners har opstillet. Ramsdale vil nemlig koste i underkanten af 500 millioner kroner. (Talksport)

Manchester United-manager Erik Ten Hag har flere spillere, der er meget utilfredse med spillestilen og retningen efter weekendens nederlag i Newcastle. Også Ten Hags håndtering af Jadon Sancho møder kritik fra truppen (ESPN og Sky Sports)

Newcastle United og Manchester United er ude efter Stuttgart-angriberen Serhou Guirassy i januar. (Football Insider)

Arsenal er klar til at lytte til eventuelle tilbud på Eddie Nketiah i januar. (Football Transfers)

Raphael Varane rygtes væk fra Manchester United, nu meldes han meget interesseret i en forlængelse på Old Trafford. (Manchester Evening News)

Brighton vil ikke stå i vejen for det, hvis manager Roberto De Zerbi gerne vil væk i fremtiden. (Football Insider)

Newcastle United rykker nærmere det første konkrete januar-tilbud til Manchester City-spilleren Kalvin Phillips. (Rudy Galetti)

Chelsea FC og Manchester City viser begge stor interesse for Claudio Echeverri fra River Plate. Han er bare 17 år og besidder et kæmpestort talent. (90min)

Live - Sportsnyheder