Stefan Tonim Nielsen

Pinligt! – Hvem er de mest klodsede spillere i Premier League?

En liste af de mest klodsede spillere er blevet lavet, i top 10 findes endda tre spillere fra samme klub.

Når man ser en fodboldkamp, kan man ikke undgå at se spillere skyde bolden ud over sidelinjen uden åbenlys grund, falde over sine egne ben midt i en dribling eller spille bolden helt ved siden af sine holdkmammerater. Derfor har eksperterne fra Ticketgum lavet en liste over de mest klodsede spillere i Premier League.

På en første plads finder man Luton Towns angriber, Carlton Morris. Dog kan den 27-årige angriber trøste sig ved ikke at være den eneste fra klubben på listen. Hele tre spillere fra klubben har fundet deres vej til top 10. Han holdkammerater Alfie Doughty og Jacob Brown er nemlig.begge at finde på listen.

Derudover er Dominic Calvert-Lewin at finde på en andenplads på listen. Evertons angriber er altså den anden mest klodsede spiller i Premier League.

Selvom ingen Manchester City-spillere er at finde på listen, fremhæver undersøgelsen dog, at Erling Haaland er den mest klodsede spiller i truppen. Dog er det nok ikke noget den norske stjernespiller hænger sig for meget i, da han i skrivende stund fører topscorerlisten i ligaen.