Michael Ehrhorn

Reaktioner: De siger Bayern-stjernerne efter FCK-skuffelse

Bayern München-spillerne mener ikke, at de risikerede nok mod FCK, det træner Thomas Tuchel er enig.

I 30 år med Champions League-gruppespil har Bayern München kun to gange smidt point på hjemmebane. Mod Ajax og nu mod FC København.

De danske mestre leverede en vild bedrift og spillede 0-0 onsdag aften, og det var efter stort drama særligt til sidst. Et dømt straffespark blev kaldt tilbage, og det fylder naturligvis en del blandt Bayern-stjernerne i kommentarerne, da de gerne ville have haft straffe.

Der er dog også ord på selve kampen gennem klubbens hjemmeside:

Thomas Müller
Jeg er vred over, at vi ikke formåede at score. Vi tog ikke nok risici. Du er nødt til af og til at risikere at miste bolden eller at tage en 50-50-chance og vinde andenbolden. Vi var ikke villige til at tage nogen risici.

Manuel Neuer
Hvis vi havde fortsat med at angribe dem og løbet dybt for at udfordre dem og chippe bolden bag baglinjen mere, så ville det have været mere farligt for dem.

Thomas Tuchel
København forsvarede dybt … Det var ikke flydende eller risikabelt nok. Jeg forventede, at vi ville spille mere frit, men det gik lige modsat. Vi prøvede at få kampen under kontrol for tidligt og gjorde det ikke godt nok.