Daniel Zass

Romano bekræfter: Højlund kan få tysk konkurrent - vil væk fra Leipzig

Fabrizio Romano udtaler, at det ikke er usandsynligt, at Timo Werner skifter til Manchester United, da tyskeren er træt af sin situation i RB Leipzig.

Efter en fin 19/20-sæson, hvor Timo Werner lavede 28 scoringer og otte assists i 34 Bundesliga-kampe, pakkede den tyske bomber sine ting og skiftede Leipzig ud med London for at tørne ud for Chelsea. 

Det blev imidlertid et kort ophold i det engelske, for efter to år, hvor det mest var stolpe ud for den hurtige bomber, vendte han tilbage til det østtyske. 

27-årige Werner har ikke fundet fordums styrke efter hjemkomsten, og derfor har angriberen fået sparsomt med spilletid i den tyske klub. 

Fabrizio Romano siger i en video på sin Youtube-kanal, at Werner vil væk fra Leipzig allerede til januar.

- Timo Werner er ikke glad i RB Leipzig. Han er klar til at skifte til januar, fordi han vil prøve noget nyt. Han forventede noget andet, da han vendte hjem til RB Leipzig og har ikke fået nok spilletid. Han overvejer at skifte. Sky Sport Deutschland siger, United vil have Werner til januar. Leipzig er informeret, men de venter på, at Ratcliffe køber Man U. Det afgør, hvem United vil hente, og hvem de vil sælge. Generelt er det ikke en tilfreds Werner, der gerne vil væk. United er velinformeret om Werners situation i Leipzig.

Werner har lavet 2 mål og 1 assist i 13 Leizpig-kampe.