Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Mathias Beldringe

Har gjort det før: Ten Hag vil bruge stjerne til at sikre sig midtbanetalent

Det lader til, at Erik Ten Hag har en fidus med at bruge drømmespillerens landsmænd til at få en handel i hus. Kan han gøre det igen?

Efter en vellykket tilgang af Rasmus Hojlund i sommeren kunne Manchester United's manager, Erik ten Hag, være på vej til at gentage succesen med en anden talentfuld spiller. Denne gang retter opmærksomheden sig mod den portugisiske midtbanetalent Joao Neves.

Ten Hag benyttede sig af Rasmus Hojlund's landsholdskammerat, Christian Eriksen, for at overbevise danskeren om at skifte til Old Trafford. Med en lignende situation omkring Joao Neves, erfarer britiske Mirror,  at Ten Hag muligvis igen trække på støtte fra en af spillerens bekendte, nemlig Bruno Fernandes.

Christian Eriksen spillede en afgørende rolle i at overtale Højlund til skiftet, og nu, med spekulationer omkring Joao Neves, kan Ten Hag måske igen ty til en lignende tilgang. Bruno Fernandes, kaptajnen for Manchester United, har udtrykt sin beundring for midtbanespilleren fra Benfica, der gjorde sin debut for det portugisiske landshold i oktober.

"Vi taler allerede lidt," udtalte Højlund om Eriksen efter sit skifte til United. “Han kaldte sig selv Agent Christian på landsholdet! Det var ret sjovt, for vi talte allerede lidt om klubben, og han vidste, at jeg var United-fan dengang, så vi talte lidt om det. Han hjalp mig også i begyndelsen her, viste mig rundt på Carrington i dag. Ja, han er en god fyr.”

Ligesom Højlund har Joao Neves tiltrukket sig opmærksomhed efter at have gjort sig bemærket som teenager. Efter at have kommet op gennem Benficas akademi, gjorde den talentfulde midtbanespiller fra Algarve sin seniordebut sidste sæson og har fået mere regelmæssig spilletid, især efter Enzo Fernandez' skifte til Chelsea i januar. I alt er det blevet til 28 kampe i ligaen for den unge midtbanespiller.
 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER