Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Dårligt nyt til Arsenal-fansene: Det ser ikke godt ud

Arsenal-stjernen Bukayo Saka måtte tirsdag aften udgå fra Champions League-kampen mod Lens med en skade.
I de seneste par sæsoner har det været sjovt at være Arsenal-fan. I hvert fald sjovere end det har været i lang tid.

London-klubben kæmpede i sidste sæson med om det engelske mesterskab, og sluttede på en flot 2.-plads. I denne sæson tyder det på, at Arsenal igen kommer til at kæmpe med om Premier League-titlen, og derudover er klubben også med i Champions League-gruppespillet for første gang siden 2016/17-sæsonen.

Her fik klubben en god start, da Arsenal i første spillerunde slog PSV Eindhoven med 4-0 på hjemmebane. Den flotte start på Champions League-gruppespillet kunne Arsenal dog tirsdag aften ikke følge op på, da englænderne skuffende tabte 2-1 ude mod franske Lens.

Nederlaget var dog ikke det eneste negative for Arsenal-fansene. Efter omkring 34 minutter måtte en af holdets store offensive stjerner, Bukayo Saka, nemlig lade sig udskifte, fordi han havde pådraget sig en skade. Det vides endnu ikke hvor alvorlig denne skade er, men Arsenal-træner, Mikel Arteta, udtalte efter kampen, at han ikke er alt for optimistisk på Sakas vegne:

- Det ser ikke godt ud. Han forsøgte at spille bolden med hælen i første halvleg, og mærkede noget bagefter. Det tyder på, at det er muskulært. Han følte sig utilpas, og vi var nødt til at udskifte ham.

- Vi ved ikke mere end det. Det var stort nok til ikke at lade ham spille resten af kampen, og det er en bekymring for os, siger Mikel Arteta ifølge Sky Sports.

Arsenal vil håbe på, at der ikke er tale om en alvorlig skade til Saka, da klubben på søndag brager sammen med de forsvarende engelske mestre fra Manchester City.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER