Rasmus Arvad Christensen

Vild transfer kan være på vej: Real Madrid vil hente gigastjerne

Real Madrid skulle angiveligt have et godt øje til Napolis angrebsstjerne, Victor Osimhen.
Den spanske storklub Real Madrid har igennem de seneste mange transfervinduer forsøgt at skrive kontrakt med den franske stjernespiller, Kylian Mbappé.

Det er dog endnu ikke lykkedes for den spanske kongeklub, men meldingerne lyder på, at Real Madrid vil forsøge igen til næste sommer.

Real Madrid skulle dog angiveligt også have andre alternativer på ønskelisten, hvis klubben ikke formår at hente Mbappé til sommer. Der har tidligere været rygter om, at Real Madrid også skulle være interesseret i Erling Haaland, og nu bliver en ny kæmpe stjerne sat i forbindelse med den spanske hovedstadsklub.

Det spanske medie Diario AS melder nemlig, at Napolis angrebsstjerne, Victor Osimhen, skulle være på Real Madrids ønskeliste, hvis klubben ikke formår at hente Mbappé.

Forholdet mellem den nigerianske angriber og hans nuværende klub, Napoli, er i øjeblikket ikke på sit højeste, efter den italienske klub i sidste uge lagde et opslag op af angriberen på de sociale medier, som Osimhen opfattede som hånende.

Derfor skulle Real Madrid i øjeblikket holde ekstra øje med situationen omkring Osimhen, da man gerne vil hente nigerianeren til Madrid.

Real Madrid møder i øvrigt Osimhen og Napoli tirsdag aften i anden spillerunde af Champions League-gruppespillet, og en god præstation af den nigerianske angriber kan måske få Real Madrid til at blive endnu mere interesserede i at hente ham til klubben.