Daniel Ehmsen

Medie: Pierre-Emile Højbjerg kan skifte til kæmpe Premier League-klub

Endnu en storklub sættes i forbindelse med den danske landsholdsspiller.
Der har i længere tid floreret mange rygter om Pierre-Emile Højbjergs fremtid. Senest kunne vi her på Indkast.dk skrive at den italienske storklub Juventus skulle være ude efter den erfarne midtbanespiller, og nu har endnu en storklub meldt sig på banen.

Hvis man skal tro det italienske medie Corriere dello Sport, så kan Højbjerg få en ny arbejdsgiver i Premier League til januar. Mediet melder nemlig, at Manchester United vil starte en lille danskerkoloni i klubben ved at hente den tredje dansker til Old Trafford.

To af Danmarks største landsholdsprofiler i Christian Eriksen og Rasmus Højlund har allerede hjemmebane på Old Trafford, og nu kan Højbjerg snart få det samme.

Meget tyder på, at Højbjerg er i gang med sin sidste sæson i Tottenham, men det er ikke sikkert, at danskeren forlader Premier League. Manchester United købte i sommerens transfervindue Sofyan Amrabat, der spiller den samme position som Højbjerg, men det udelukker ikke nødvendigvis, at Højbjerg også kan ende med at spille for De Røde Djævle.