Rasmus Arvad Christensen

Hård kritik: Vinicius Junior er ikke god nok til at spille for Real Madrid

Den tidligere Real Madrid-scout er ikke imponeret over brasilianerens niveau.
Efter en svær start i Real Madrid har den brasilianske kantspiller, Vinicius Junior, de seneste par sæsoner leveret på et højt niveau, og fået stor ros for sine præstationer.

Brasilianeren har blandt andet forbedret sit slutprodukt, og det kom til udtryk i seneste sæson, hvor Vinicius leverede 23 mål samt 21 oplæg i de 55 kampe, han spillede for Real Madrid.

Det er dog ikke alle, der er lige imponeret af den 23-årige kantspiller. Den tidligere Real Madrid-scout, Manolo Romero, mener nemlig ikke, at Vinicius er god nok til at spille for den spanske hovedstadsklub:

- På et godt Real Madrid-hold ville Rodrygo og Vinicius være indskiftere, men nu er de ubestridt i startopstillingen hver gang. Det er forskellen.

- Det nuværende Real Madrid-hold er ikke et godt Real Madrid-mandskab. Hvis Vinicius spillede for et Real Madrid-hold, som havde Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og den bedste udgave af Gareth Bale, så ville han ikke nærme sig startopstillingen, siger Manolo Romero til det spanske medie Cadena SER.

Vinicius Junior har indtil videre haft en svær sæsonstart, hvor han har døjet med en skade. I onsdagens kamp mod Las Palmas gjorde han dog comeback, og blev indskiftet med omkring 30 minutter tilbage af kampen.