Michael Ehrhorn

Klub raser over forfærdelige tilråb mod spillerne

Getafe-spillere og trænere har måtte lægge ører til lidt af hvert, efter at man har hentet Mason Greenwood til klubben, og nu er det gået for vidt.
Tilråb sker nærmest hver gang, en fodboldkamp spilles, men nogle gange går det voldsomt over grænsen. Det har været tilfældet på det seneste omkring den spanske klub Getafe.

Klubbens spillere har oplevet mange tilråb, efter at Mason Greenwood er kommet til klubben, og senest blev der råbt dødstrusler under kampen mod Athletic Bilbao.

Det få bægeret til at flyde over, melder klubben i et statement:

"Getafe CF ønsker at udtrykke total misbilligelse af de nedsættende og intolerante tilråb, især alvorlige fornærmelser, som har fundet sted gentagne gange i La Liga-sæsonen, og som skader vores spilleres og trænerstabs image og moral," skriver Getafe i pressemeddelelsen.

Man anerkender, at ytringsfriheden gør et svært at styre, hvad folk råber, og hvornår grænsen krydses, men man understreger, at det gør ondt:

"Alt dette skader alvorligt vores klubs image, konkurrencen og de professionelle, der udgør den. Getafe CF er imod vold, racisme, fremmedhad og intolerance i sport."