Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Kig væk, Real Madrid-fans: Sergio Ramos kommer med modig Barcelona-påstand

Den tidligere Real Madrid-anfører mener, at FC Barcelona er favoritter i alle turneringer, som klubben deltager i.
Den spanske forsvarsspiller Sergio Ramos er en af de største legender i Real Madrids historie. Det kan der ikke være mange forskellige meninger om.

Ramos spillede i alt 671 kampe for den spanske hovedstadsklub, og spanieren var fra 2015 til 2021 anfører for Real Madrid. I sin tid i Real Madrid vandt Sergio Ramos hele 22 titler – heriblandt blandt andet fire Champions League-trofæer.

Den nu 37-årige forsvarsspiller forlod Real Madrid i sommeren 2021 til fordel for Paris Saint-Germain, men er sidenhen skiftet tilbage til den spanske liga, hvor Ramos nu tørner ud for sin barndomsklub, Sevilla.

Sevilla og Ramos møder fredag aften de forsvarende spanske mestre fra FC Barcelona, og i den forbindelse er Sergio Ramos kommet med en modig påstand om holdet fra Catalonien – i hvert fald hvis man tænker på, at Barcelona er de største rivaler til forsvarsspillerens gamle klub, Real Madrid:

- Barcelona er favoritter i alt – i LaLiga og i Champions League. For os ville det gøre en sejr mod dem endnu mere speciel.

- Vi skal op imod hele Barcelona. De har stadig de samme spillere, selvom de spiller på et andet stadion. De er gode til at spille direkte fodbold, og de er hurtige på kanten. Jeg er sikker på, at det bliver en god kamp, siger Sergio Ramos ifølge Marca.

Der vil helt sikkert være nogle Real Madrid-fans, der ikke er helt tilfredse med udtalelserne fra klubbens gamle anfører, men faktum er, at Barcelona indtil videre er ubesejret i sæsonen, og har vundet seks ud af sæsonens otte kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER