Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Revanchelysten manager: Vil prøve igen på lørdag mod United - går efter et resultat

Crystal Palace-manager Roy Hodgson fortæller, at man vil prøve at skabe et resultat på Old Trafford igen på lørdag, når man for anden gang på fire dage gæster Drømmenes Teater.
Crystal Palace tabte tirsdag aften 3-0 til Manchester United i EFL Cuppen.

Roy Hodgson udtalte efter opgøret, at man tabte til et bedre mandskab, og at man vil gå efter at revanchere sig og skabe et godt resultat på lørdag på Old Trafford i Premier League, hvor de to mandskaber tørner sammen igen.

- Fakta er, at vi brugte et hold, som vi mente var bedst på dagen. Vi kommer formentlig til at spille med et lignende hold på lørdag. Vi kan ikke lave mange ændringer. Vi står over for et lignende scenarie, potentielt, som vi oplevede i aftes.

- Det handler om at acceptere, at det ikke gik, som vi håbede. Vi var oppe imod et hold, der voldte os problemer, skabte chancer, og som vandt fortjent.

- Vi må affinde os med det, og når vi når torsdagens og fredagens træningssessioner, skal vi nå ind i det rette mindset og lægge vægt på, at vi kan være revanchelystne og komme hjem med et godt resultat på lørdag, siger den tidligere engelske landsholdstræner til CPFC.co.uk.

Opgøret mellem United og Palace fløjtes i gang på lørdag klokken 16.00.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER