Daniel Zass

Rygte: Bayern betalte 1 milliard for at få fingrene i Harry Kane

Ben Jacobs skriver, at Bayern München ikke "kun" skulle af med 100 millioner euro for at hente den engelske bomber, men at man faktisk betalte 140 millioner euro, der svarer til 1 milliard kroner.
Harry Kane er ikke længere Tottenham-spiller.

I sommer drog Spurs-stjernen videre i karrieren og valgte at tørne ud for Bayern München.

De fleste forlydender gik på, at Bayern betalte 100 millioner euro, der svarer til 750 millioner kroner.

Der har været rygter om, at prisen blev i alt 115-120 millioner euro med bonusser og tillæg, som svarer til 857-895 millioner kroner.

Transfereksperten Ben Jacobs, der har over 300.000 følgere på Twitter, skriver imidlertid på The Daily Briefing, at Tottenham modtog op mod en milliard kroner for den engelske landsholdsangriber, som Manchester United gerne ville have haft fingrene i.

- Manchester United-fans vil måske kigge på de 90 millioner euro, der blev brugt på Rasmus Højlund, og undre sig over, hvorfor de ikke blev brugt som udgangspunkt for at få Kane. Men de ville stadig have haft brug for mindst 30 millioner euro mere. Og selvom 120 millioner bliver nævnt i forbindelse med Kane, har jeg af kilder fået at vide, at den endelige pakke, Bayern betalte, er tættere på 140 millioner euro. Alle disse beløb var simpelthen uden for Manchester Uniteds rækkevidde.

Kane har lavet 8 mål og 4 oplæg i 7 kampe for Bayern München.