Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Transferjournalist: Kane havde foretrukket Manchester United over Bayern

Manchester United overvejede i sommer at hente Harry Kane, og hvis man spørger transferjournalisten Ben Jacobs, ville den engelske landsholdsbomber hellere være taget til Manchester United end Bayern, hvis "The Red Devils" var kommet med et officielt bud på den kyniske angriber.
Harry Kane skiftede i sommer fra Tottenham til Bayern for 100 millioner euro, som svarer til 750 millioner kroner.

Den engelske landsholdsangriber har lagt bragende flot ud i det tyske med 8 mål og 4 oplæg i 7 kampe for det sydtyske mandskab.

I sommer var Manchester United ude efter Kane, og transfereksperten Ben Jacobs udtaler, at englænderen havde foretrukket et skifte til "The Red Devils" frem for Bayern.

I sommerpausen ville Kane have sin fremtid afklaret, inden sæsonen startede. Han var også klar over, at der ikke var noget på trapperne med Manchester United, så han havde ikke den mulighed, da Bayern kom med deres tilbud.

Levy ønskede heller ikke at sælge til et Premier League-hold. Manchester United sonderede muligheden, fordi de ikke ville være til besvær for dem selv og Tottenham det meste af sommeren. Dernæst besluttede man, at en aftale - i hvert fald ikke til den pris, Spurs-præsident Levy forlangede - ikke var mulig og ledte videre efter en anden angriber.

Ben Jacobs udtaler til The Daily Briefing:

- Kane kommer naturligvis aldrig til at sige, at han ville have valgt Manchester United frem for Bayern. Jeg tror, at hvis begge muligheder havde været mulige, var han blevet i Premier League, men det er bare min personlige mening. Det vil selvfølgelig altid blive benægtet, og det med rette.

- Kane er professionel og elsker livet i Tyskland. Han føler, at han har truffet et fantastisk valg, både hvad angår fodbold og familie. Det har gået perfekt for ham indtil videre.

Tottenham forlangede for meget for Kane, og det skulle have været stopklodsen for "The Red Devils".

Kane og Bayern har tre kampe tilbage, inden der er landsholdspause i næste måned.

På fredag gæster man Leipzig, tirsdag den 3. oktober skal man til Parken op mod FC København i Champions League, og den 8. oktober tager man imod Freiburg på Allianz Arena i Bundesligaen.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER