Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Kigger I med, Liverpool? Storklub er villig til at sælge Klopps foretrukne Salah-erstatning

Real Madrid skulle angiveligt være villige til at sælge brasilianske Rodrygo, som Liverpool har udset som erstatning for klubbens angrebsstjerne, Mohamed Salah.
Saudiarabiske Al-Ittihad var mod slutningen af sommer-transfervinduet meget interesserede i Liverpools Mohamed Salah, men egypteren endte med at blive i den engelske storklub.

Meldingerne lyder dog på, at Al-Ittihad vil forsøge igen til januar-transfervinduet, og derfor er Liverpool allerede nu på udkig efter en erstatning for Salah i så fald, at egypteren skulle ende med at skifte til Saudi-Arabien.

I sidste uge skrev vi her på Indkast.dk, at Liverpool var interesseret i at hente Rodrygo fra Real Madrid, da Klopp angiveligt anser brasilianeren som den foretrukne erstatning for Salah. Og nu kan der være gode nyheder på vej til Klopp og kompagni.

Ifølge det spanske medie, Nacional, skulle Real Madrid angiveligt være villige til at sælge Rodrygo for et beløb på omkring 745 millioner kroner.

Rodrygo har haft en svær sæsonstart, hvor den 22-årige kantspiller er blevet offer for et formationsskifte som har betydet, at brasilianeren har spillet topangriber i stedet for sin foretrukne plads på kanten.

Fra sin nye position har Rodrygo haft svært ved at præstere på samme høje niveau som han gjorde i sidste sæson, hvilket har betydet, at brasilianeren indtil videre kun har leveret én sæsonscoring, og derudover ingen oplæg til scoringer.

I sidste sæson, hvor Rodrygo hovedsageligt befandt sig på kanten, leverede den 22-årige brasilianer 19 mål og 11 oplæg i de 57 kampe, han spillede for Real Madrid.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER