Niklas Gerster

Tirsdagens engelske rygter

Arsenal er interesserede i karantæneramt angriber, Brentford kigger på dansk landsholdsangriber, og Jadon Sanchos situation i Manchester United spidser til. Få dagens engelske rygter her.
Arsenal vil intensivere deres interesse i at hente den suspenderede Brentford-angriber Ivan Toney til januar. Brentford forlanger cirka 515 millioner kroner for den 27-årige englænder, hvis karantæne for brud på bettingreglerne udløber i netop januar. (Mirror)

Brentford er desuden allerede ved at forberede sig på det mulige salg af Toney. Her har de tre kandidater linet op i form af den danske landsholdsangriber Jonas Wind fra Wolfsburg, AZ Alkmaars 24-årige græske angriber Vangelis Pavlidis samt den 20-årige Santos-angriber Marcos Leonardo. Brentford vil overveje at købe en ny angriber, selv hvis Toney ikke sælges. (90min)

Den 25-årige spanske venstreback Marc Cucurella håber på at forlade Chelsea til januar, og har allerede været i dialog med manager Mauricio Pochettino om det. (Sun)

Chelsea har i al hemmelighed skilt sig af med Bruno Saltor, som var en del af den trænerstab, der kom til klubben under den tidligere manager Graham Potter. (Telegraph)

Flere af Jadon Sanchos holdkammerater i Manchester United har opfordret ham til at undskylde og afslutte sine stridigheder med deres manager Erik ten Hag. (Mirror)

Den engelske fodboldfagforening PFA har tilbudt Sancho og ten Hag hjælp til at løse deres uoverensstemmelser. (Times)