Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Lørdagens internationale rygter

Matthijs de Ligt vil gerne spille førsteholdsfodbold, David de Gea overvejer at sætte handskerne på hylden, mens Jesse Lingard meldes tæt på et skifte til Saudi-Arabien. Herunder følger dagens internationale rygter.
Den spanske målmand, David de Gea, der på nuværende tidspunkt er klubløs efter at have forladt Manchester United denne sommer, overvejer angiveligt at sætte handskerne på hylden og stoppe karrieren, hvis den 32-årige spanier ikke modtager et tilbud om at blive førstemålmand i en stor klub. (Guardian)

Portugisiske Cristiano Ronaldo har forsøgt at overtale sin tidligere Manchester United-holdkammerat, David de Gea, til at slutte sig til ham i Al-Nassr, men den spanske målmand foretrækker at blive i Europa. (90min)

FC Barcelona mener, at Atlético Madrid vil have omkring 596 millioner kroner, hvis klubben skal hente João Félix på en permanent aftale i stedet for den nuværende lejeaftale. Barcelona mener derudover, at Manchester City vil kræve omkring 186 millioner kroner, hvis klubben skal gøre det samme for forsvarsspilleren, João Cancelo. (Mundo Deportivo)

Den hollandske forsvarsspiller, Matthijs de Ligt, bliver mere og mere frustreret over sin manglende førsteholdsfodbold i Bayern München i denne sæson. (Bild)

Juventus-midtbanespilleren Weston McKennies chancer for en kontraktforlængelse med klubben afhænger af, om den 25-årige amerikaner kan formå at imponere Juventus-træner, Massimiliano Allegri. (Calciomercato)

Den tidligere Manchester United-midtbanespiller, Jesse Lingard, skal angiveligt træne med saudiarabiske Al-Ettifaq, og kan skifte til klubben på en fri transfer, efter englænderen blev frigivet af Nottingham Forest tilbage i juni. (Fabrizio Romano)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER