Rasmus Arvad Christensen

Torsdagens engelske rygter

Tottenham ser ud til at forlænge med en af deres offensive stjerner, mens Manchester City meldes tæt på at hente et talent hos en Premier League-konkurrent. Herunder følger dagens engelske rygter.
Tottenhams tilbagekøbsklausul på Harry Kane menes blot at give klubben førsteprioritet, hvis den 30-årige stjerneangriber vender tilbage til Premier League, i stedet for at fastsætte en transfersum. (Daily Mail)

Enhver tilbagevenden til London-klubben vil sandsynligvis afhænge af, om Kane tror, at han kan arbejde sammen med Tottenham-ejer Daniel Levy igen. (Telegraph)

Chelsea ser ud til at modtage en kontant indsprøjtning på omkring 3,4 milliarder kroner fra det amerikanske investeringsselskab, Ares Management, til deres nye stadion og andre projekter. (Telegraph)

Denne investering vil også hjælpe Chelsea med at blive til en multiklub-organisation, og samtidigt reducere lønsummen på Stamford Bridge. (Goal)

Manchester City er tæt på at skrive kontrakt med den 16-årige engelske midtbanespiller fra West Ham, Divine Mukasa. (Fabrizio Romano)

Tottenham er klar til at tilbyde klubbens sydkoreanske offensivspiller, Son-Heung-min, en ny aftale for at forlænge spillerens ophold i det nordlige London, så den løber til efter 2025. (90min)

Manchester United er klar til at belønne klubbens 19-årige engelske angriber, Joe Hugill, med en ny kontrakt efter en imponerende pre-season. (Manchester Evening News)