Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Thomas Frank er imponeret: Han er en af verdens bedste angribere

Ifølge Thomas Frank er der ikke mange angribere i verden, der er bedre end Ivan Toney.
Danskerklubben Brentford har fået en fornuftig start på Premier League-sæsonen, hvor det er blevet til seks point i de første fem kampe. Klubben var endda ubesejret før denne spillerunde, men et nederlag til Newcastle på 1-0 stoppede denne stime.

Brentford har indtil videre i sæsonen måttet klare sig uden deres angrebsstjerne, Ivan Toney, som ikke er til rådighed før januar 2024 på grund af en betting-karantæne. Og netop Toney er Brentfords danske træner, Thomas Frank, meget imponeret over.

Danskeren udtalte mandag aften til Sky Sports, at han mener, at Toney er en af de bedste angribere i verden, og at han godt kan forstå, hvorfor englænderen er blevet rygtet til forskellige topklubber:

- Jeg forstår godt, hvorfor der er så mange rygter om ham.

- For mig er han en af de bedste 9’ere. Jeg ser ikke mange derude i verden, som er bedre end ham. Selvfølgelig har du spillere som Harry Kane, Robert Lewandowski, Erling Haaland og disse typer, men dem findes der ikke mange af.

- Toney scorede 20 mål i Premier League i sidste sæson. Selvfølgelig på et rigtig godt Brentford-hold, men vi skaber selvfølgelig ikke lige så mange chancer som de seks eller syv bedste hold.

- Så forestil dig, at han spiller for et tophold. Her ville han nemt kunne score 20-25 mål. Jeg synes, han er fattet, han er en god afslutter, og han har en topmentalitet. Jeg forstår godt, hvorfor klubberne kigger på ham, siger Thomas Frank ifølge Sky Sports.

Ivan Toney har indtil videre spillet 124 kampe for Brentford, hvor angriberen har leveret 68 mål samt 21 oplæg.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER