Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Eftertragtet brasilianer: Newcastle jagter City-emne

Lucas Paqueta er i Newcastles søgelys. Den nordengelske klub er er villig til at betale 450 millioner kroner for at hente brasilianeren.
Lucas Paqueta var i Manchester Citys søgelys i sommer, hvor det kun virkede om et spørgsmål om tid, før brasilianeren skiftede til Etihad Stadium-mandskabet.

Den tidligere Lyon-midtbanespiller var også på blokken i Liverpool, og man forventer, at der senest næste sommer kommer til at være reel budkrig for at hente brasilianeren.

Den tyske datahjemmeside og fodboldmedie Transfermarkt skriver, at den brasilianske spiller er på blokken i Newcastle, der er villige til at byde 450 millioner kroner for at forsøge at lokke midtbanespilleren til det nordøstlige England.

I sommer gik der forlydender om, at man skulle af med i hvert fald 750 millioner kroner, før "The Hammers" overhovedet vil overveje at sælge den driblestærke brasilianer.

West Ham-profilen har optrådt 46 gange for "The Hammers", hvor han har fået nettet til at blafre seks gange og har haft næstsidste fod på bolden otte gange.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER