Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Dårligt nyt til Barca-fansene: Profil ventes ude i længere tid end forventet

FC Barcelona ser ud til at må undvære Pedri indtil slutningen af oktober.
Spanske FC Barcelona har fået gang i sæsonen, og har vundet de seneste fire kampe. I weekenden kulminerede det foreløbigt med en sejr på 5-0 over Real Betis.

I de seneste tre kampe har Barcelona dog spillet uden en af deres store profiler, Pedri, da den spanske midtbanespiller i slutningen af august pådrog sig en lårskade til træning.

Meldingerne lød dengang på, at Pedri ville være tilbage i slutningen af september, men nu kommer den spanske avis Sport med dårlige nyheder til Barca-fansene.

Ifølge Sport kommer Pedri ikke i aktion før sidst i oktober, og avisen skriver yderligere, at Barcelona regner med at undvære midtbanespilleren i de næste seks kampe, hvor klubben møder Antwerp, Celta Vigo, Mallorca, Sevilla, Porto og Granada.

En del af forklaringen på, at Barcelona må undvære Pedri indtil sidst i oktober er, at afløserne på Barcelona-midtbanen har spillet godt, og at Xavi er meget tilfredse med dem. Derfor vil man ikke risikere at få Pedri for hurtigt tilbage i aktion, men har fokus på at passe på ham, da man anser ham som en vigtig brik for resten af sæsonen, skriver Sport yderligere.

FC Barcelonas næste kamp er tirsdag aften, hvor klubben skal forsøge at få en god start på Champions League-sæsonen hjemme mod belgiske Antwerp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER