Fodbold nyheder

Barcelona forbereder kæmpesigning til næste år

Af Daniel Ehmsen

Transfervinduet er lige lukket, men Barcelona er allerede gået i gang med at forberede sig til det næste transfervindue åbner.
Article image
Ritzau-Scanpix
Det har ikke været de store summer, som Barcelona har hentet spillere for i det netop overståede sommertransfervindue. Den spanske storklub er jo som bekendt ramt af økonomiske problemer, hvilket har sat en stopper for de helt store handler.


Hvis man skal tro det spanske medie Sport, så er Barcelona dog klar til at spendere igen i 2024. Sport melder nemlig, at Barcelona har udset sig 21-årige Nico Williams fra Athletic Bilbao.

Nico Williams gjorde sig positivt bemærket for både klub og landshold i sidste sæson, hvilket han har taget med ind i den nye sæson. Senest var han en af de mange spanske spillere, der kom på måltavlen, da Spanien scorede hele 13 mål i de to landskampe mod Georgien og Cypern.

Nico Williams har spillet hele sin professionelle karriere i Athletic Bilbao og på trods af sin unge alder, har han allerede optrådt 89 gange for klubben, og så er det også blevet til 10 kampe for det spanske landshold.


Mere om Nicholas Williams Arthuer

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik