Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Ehmsen

Barcelona forbereder kæmpesigning til næste år

Transfervinduet er lige lukket, men Barcelona er allerede gået i gang med at forberede sig til det næste transfervindue åbner.
Det har ikke været de store summer, som Barcelona har hentet spillere for i det netop overståede sommertransfervindue. Den spanske storklub er jo som bekendt ramt af økonomiske problemer, hvilket har sat en stopper for de helt store handler.

Hvis man skal tro det spanske medie Sport, så er Barcelona dog klar til at spendere igen i 2024. Sport melder nemlig, at Barcelona har udset sig 21-årige Nico Williams fra Athletic Bilbao.

Nico Williams gjorde sig positivt bemærket for både klub og landshold i sidste sæson, hvilket han har taget med ind i den nye sæson. Senest var han en af de mange spanske spillere, der kom på måltavlen, da Spanien scorede hele 13 mål i de to landskampe mod Georgien og Cypern.

Nico Williams har spillet hele sin professionelle karriere i Athletic Bilbao og på trods af sin unge alder, har han allerede optrådt 89 gange for klubben, og så er det også blevet til 10 kampe for det spanske landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER