Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Romano og agenter: Saudiarabere henter Salah til januar

Premier League-agenter og Fabrizio Romano anser det som sikkert og højst sandsynligt, at Al Ittihad henter Mohamed Salah til januar.
Mohamed Salah blev i slutningen af transfervinduet kædet sammen med et lukrativt skifte til Al Ittihad.

Egypteren blev ikke solgt og er stadig Liverpool-spiller, men det er ikke ensbetydende med, at araberne ikke har tænkt sig at prøve igen. Tværtimod.

Fabrizio Romano udtaler i en video på The Daily Briefing, at Al Ittihad vil prøve at hente den tidligere Basel-spiller igen til januar.

- Man kan aldrig forudsige, hvad saudiaraberne vil gøre til januar, efter de prøvede at hente spillere som Gündogan, Lewandowski, Alaba og De Bruyne, men i 2024 kommer de til at prøve at hente Salah igen.

- Så må vi se, om de vil prøve at hente nogle af de førnævnte spillere igen, eller om de vil prøve at hente andre spillere, men de saudiarabiske klubber kommer til at prøve at hente store spillere på ny.

Flere fodboldagenter deler samme holdning som Romano om Salahs helt store bejler.

The Athletic spurgte 20 forskellige Premier League-agenter, hvad de tror, der kommer til at ske i januars transfervindue.

Svarene, der fik flest stemmer, var, at Toney forlader Brentford, og at Mohamed Salah skifter til Saudi Arabien.

Der har tidligere været forlydender om, at Al Ittihad er klar til at byde 2 milliarder kroner for at hente den egyptiske hurtigløber.

Salah står noteret for 188 scoringer og 81 oplæg i 309 Liverpool-kampe.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER