Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Søger stærk erstatning: PL-profil skal overtage for Pogba i Juve

Juventus er ude efter en erstatning for Paul Pogba, hvis franskmanden ikke får bugt med dopinganklagerne. Thomas Partey er i Juves kikkert.
Juventus sidder lidt i trælse ting og sager op til halsen.

"Bianconeri" frygter, at Paul Pogba kan få karantæne i mellem to og fire år, hvis han findes skyldig i dopinganklager for at have haft for meget testosteron i kroppen mod Udinese tidligere på sæsonen.

Den 30-årige ghanesiske midtbanespiller Thomas Partey nævnes af det italienske medie La Repubblica som en reel mulig erstatning for "Polpo".

Allerede i sommer blev ghaneserens navn nævnt flittigt som en interessant spiller på Juves blok over potentielle midtbanespillere, der kunne hentes til klubben.

Der var forhandlinger mellem "Bianconeri" og "The Gunners", men man kunne ikke nå til enighed om en fair pris.

Der er allerede en aftale mellem Juve og den tidligere Atletico-profil om kontraktforhold, men hvis Torino-klubben vil hente Partey til januar, skal FIAT-klubben ikke forvente, at det bliver nemt.

Ledelsen i Juventus forventer, at en signing af Partey vil kunne påvirke holdet positivt på den korte såvel som den lange bane.

Thomas Partey har kontraktudløb med Arsenal i sommeren 2025. Transfermarkt vurderer, at ghaneseren koster 260 millioner kroner.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER