Fodbold nyheder

Rygte:
Landstræner havde foretrukket, Maguire var taget til West Ham

Af Daniel Zass

Den engelske landstræner Gareth Southgate ville angiveligt hellere have set Harry Maguire i West Ham end i Manchester United, skriver det engelske medie The Athletic.
Article image
Harry Maguire har mistet anførerbindet for Manchester United. Klubbens nye anfører er Bruno Fernandes, der er respekteret og velanset på holdet.


The Athletic skriver, at Harry Maguire ikke har gjort alle lige tilfredse på det engelske landshold ved ikke at tage til West Ham denne sommer.

Landstræner Southgate skulle angiveligt være irriteret over, hvor omtalt forsvarsspilleren er som Manchester United-spiller.

Var Maguire taget til West Ham, kunne han have fået ro på og ville ikke være i mediernes søgelys på samme måde, som han er i Manchester United.

Selv, hvis han var taget til West Ham, ville han kunne se frem til masser af PL-bold og europæisk fodbold på menuen, da "The Hammers" er havnet i gruppe med Olympiakos, Freiburg og Backa Topola i Europa Leagues gruppespil.

Southgate mener ikke, at man er lige så dømmende over for en West Ham-spiller, der mister sit anførerbind, som hvis spilleren tørner ud for "The Red Devils".

Southgate var tirsdag aften ude at kritisere den engelske presse for den hetz, der har været rettet mod den tidligere Leicester-spiller.

Maguire og England skal i næste måned op mod Australien i en venskabskamp, inden man tager imod Italien i EM-kvalen på Wembley.

Mere om Harry Maguire

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik