Rasmus Arvad Christensen

Jürgen Klopp som ny tysk landstræner? Her er svaret fra Klopps agent

Liverpool-træneren ser ikke ud til at blive den nye tyske landstræner i denne omgang.
Det tyske fodboldlandshold mangler lige nu en landstræner. Det tyske fodboldforbund har været på jagt efter en ny landstræner, siden man valgte at fyre Hansi Flick efter en række dårlige resultater.

Der har på det seneste været en række store trænernavne, som er blevet sat i forbindelse med jobbet – blandt andet Julian Nagelsmann, Louis van Gaal, Thomas Tuchel og Jürgen Klopp.

Ifølge mediet Daily Mirror skulle Jürgen Klopp efter sigende være det tyske fodboldforbunds førsteprioritet, og det ville være et ønskescenarie for forbundet, hvis Klopp blev den næste landstræner for Tyskland.

Mediet skriver dog yderligere, at det på nuværende tidspunkt ikke er realistisk, at Klopp bliver tysk landstræner. Dermed ser det ud til, at Liverpool ikke skal frygte at miste den 56-årige tysker. Og det er noget, som Klopps agent, Marc Kosicke, bekræfter:

- Jürgen har en lang kontrakt med Liverpool, og han er derfor ikke tilgængelig til landstrænerjobbet, siger Kosicke til Sportschau.

Den karismatiske tyske træner forlængede i 2022 sin kontrakt med Liverpool således, at den gælder frem til sommeren 2026.

Jürgen Klopp har været træner i den engelske klub siden oktober 2015.