Fodbold nyheder

Onsdagens engelske rygter

Af Niklas Gerster

Manchester City kigger på varm Brighton-angriber, og Manchester United vil forlænge med højreback. Læs om det og meget andet i onsdagens engelske rygter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Manchester City følger den formstærke Brighton-angriber Evan Ferguson tæt. City påtænker, at den 18-årige irer kan spille ved siden af Erling Haaland i angrebet. (inews)


Manchester United har indledt dialog med deres højreback Aaron Wan-Bissaka omkring en kontraktforlængelse. United-manager Erik ten Hag har været imponeret af den 25-årige englænders udvikling det sidste års tid. (Telegraph)

Derudover er Manchester United interesserede i Fulham-midtbanespilleren Joao Palhinha, og de vil overveje at gå efter den 28-årige portugiser til januar. (Athletic)

De to mulige købere af Manchester United har fået meddelt, at klubben ikke vil blive taget af markedet, selvom klubbens købspris er faldet med 5,2 milliarder kroner. (Mail)

Den 28-årige Chelsea-profil Raheem Sterling afviser et stop på det engelske landshold, selvom han endnu engang er blevet fravalgt af Gareth Southgate til den nært forestående landsholdssamling. (Telegraph)

Evertons jamaicanske kantspiller Demarai Gray forventes at forlade klubben, da han nærmer sig underskrivelse af en fireårig aftale med den saudiarabiske klub Al-Ettifaq. Her vil 27-årige Gray desuden få Liverpool-legenden Steven Gerrard som manager. (Fabrizio Romano)


Chelsea håber på, at deres højrebacks-reserve Ian Maatsen vil underskrive en ny lang aftale, efter at den 21-årige hollænder på transfervinduets deadline-dag afviste et permanent skifte til Burnley, som han var udlejet til sidste sæson. Burnley bød 270 millioner kroner for ham. (Fabrizio Romano)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik