Fodbold nyheder

Endnu en:
Sergio Ramos kan være på vej til Saudi Arabien

Af Daniel Zass

Foot Mercato skriver her til aften, at den transferfrie Sergio Ramos kan være på vej til saudiarabisk fodbold, nærmere betegnet Al Ittihad. Tyrkiske Besiktas lurer i kulissen.
Article image
Klubber fra Saudi Arabien har ikke lavet andet end at forstærke sig denne sommer. Man har hentet flere store navne som Neymar, Benzema, Koulibaly, Riyad Mahrez, Ngolo Kanté, Roberto Firmino, Sergej Milinkovic-Savic og mange flere.


Her til aften skriver Foot Mercato, at den tidligere PSG- og Real-stopper kan være på vej til saudiarabisk fodbold. Al Ittihad med Karim Benzema, Ngolo Kanté og Fabinho på holdkortet skulle være interesserede i at hente Sergio Ramos på en fri transfer.

Det franske medie skriver, at Besiktas har tilbudt spanieren 60 millioner kroner om året i løn, hvis han tager til Istanbul.

Saudierne skulle imidlertid være indstillede på at give spanieren mere i løn. En løn på 100 millioner kroner om året er ikke usandsynligt.

Sergio Ramos har været kædet sammen med et skifte til Inter Miami de sidste par måneder, blandt mange andre klubber i Europa såvel som uden for "det gamle kontinent".

Spanieren spillede 58 kampe for PSG. Det udmundede sig i seks oplæg og en assist.

Mere om Al Ittihad

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik