Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Rasmus Arvad Christensen

Fulham leder efter en potentiel afløser til midtbanen, mens Tottenham stadig er på udkig efter at forstærke klubbens offensiv.
Article image
Tottenham fokuserer nu på at lande en aftale med Nottingham Forest-spilleren, Brennan Johnson, efter klubben er blevet slået af Brighton i kampen om at hente spanske Ansu Fati på en lejeaftale. (Standard)


Tottenham overvejer nu også at byde på Chelseas engelske midtbanespiller, Conor Gallagher. (Telegraph)

Fulham har kontaktet Manchester United i forhold til muligheden for at hente den skotske landsholdsspiller, Scott McTominay, til klubben. Fulham forsøger angiveligt at finde en erstatning for Joao Palhinha. (Sky Sports)

Pierre-Emile Højbjerg, der også er rygtet til Manchester United, skulle angiveligt også ses som en mulig erstatning for den portugisiske midtbanespiller. (Standard)

Burnley er interesseret i at hente Tottenham-spilleren, Eric Dier, til klubben og har afgivet et bud på den engelske forsvarsspiller. Tottenham skulle dog angiveligt have afvist buddet. (Football Insider)

Wolverhampton er interesseret i angriberen Che Adams, som spiller i Southampton. Wolves har også overvejet at afgive et bud på Leicester-angriberen, Kelechi Iheanacho, for at forstærke klubbens angreb. (Mail)


Fulham forsøger nu at kapre Chelseas Callum Hudson-Odoi fra Nottingham Forest, da London-klubben har genåbnet forhandlingerne med englænderen. Nottingham Forest var ellers angiveligt tæt på en aftale med Chelsea for offensivspilleren. (Evening Standard)

Wolverhampton har foretaget en forespørgsel for Harrison Reed, men Fulham har afvist at sælge den 28-årige midtbanespiller, da klubben er ivrig efter at forlænge med englænderen. (Athletic)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik